add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

Iepriecināt - tas ir tik vienkārši!

Iepriecināt - tas ir tik vienkārši!

Iepriecināt - tas ir tik vienkārši!     

     Viens no lieliskiem veidiem kā uzlabot garastāvokli – doties iepirkties uz kādu no apakšveļas veikaliem. Mums, sievietēm, patīk izvēlēties šīs tik sievišķīgās lietas – krūšturus, biksītes, peņuārus, zeķes – visu to, kas izceļ mūsu sievišķību un seksualitāti. Tas ir sievietes dabā, - būt noslēpumainai un valdzinošai.

      Queen Lingerie veikalos, kā arī e-veikalā www.queenlingerie.lv ir pieejama zīmola V.O.V.A. Lingerie jaunā klasikas kolekcija Fusion, kuras izstrādē ir izmantots inovatīvs materiāls no Itālijas. Materiāls ir elastīgs, maigs  un īpašs ar to, ka  tam nav jāapstrādā malas. Līdz ar to apakšveļa ir pieguļoša, ar nelielu koriģējošu efektu, kas labi palīdz saglabāt vēlamo formu un zem apģērba ir gandrīz nemanāma,  - neizspiežas šuvuma vīles. Lieliski piemērota zem pieguļoša apģērba! Vienmēr aktuālā melnā krāsa un viegla faktūra piešķir kolekcijai īpašu eleganci un sievišķību.

    Palutiniet un ieprieciniet sevi ar V.O.V.A. Lingerie apakšveļu (Ražota Latvijā), kuru plašā sortimentā piedāvā veikalu tīkls  Queen Lingerie. Piedāvājuma klāstā ir gan apakšveļa, gan arī naktsveļa, halāti, peldkostīmi, zeķu izstrādājumi un dažāda veida aksesuāri no Eiropā pazīstamiem zīmoliem .

Veiksmīgus Jums pirkumus un vienmēr labu garastāvokli!

Kopīgot

Atstāt komentāru

Komentāri ir jāapstiprina pirms parādīšanas

PREFERENCES:

Valūtas:

Produkts ir pievienots jūsu grozam:

Jūsu grozs:

Starpsumma:

Esmu izlasījis un piekrītu Pirkuma nioteikumiem un Privtuma politikai

-->