add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

Ne už nieką sako, kad apatiniai turėtų būti kaip antroji oda

Ne velti saka, ka apakšveļai jābūt kā otrai ādai

Ne velti saka, ka apakšveļai jābūt kā otrai ādai

TĀDS IR KRŪŠTURIS SPACER

 

Komforts un praktiskums, tas ir svarīgs nosacījums, lai mēs ikdienas gaitās justos labi. Aizvien biežāk mēs apģērbu un, protams, arī apakšveļu izvēlamies vispirms vadoties tieši no šiem aspektiem, nevis skaistuma un modes tendencēm.  Ne velti saka, ka apakšveļai jābūt kā otrai ādai, - nemanāmai, bet klātesošai. Laikā, kad esam dinamiskas un aktīvas, ļoti svarīga ir šī komforta sajūta visā, it īpaši apakšveļā, jo tā ir vistuvāk mūsu ķermenim. Šo sajūtu mums var sniegt SPACER!

Droši vien, izvēloties apakšveļu, esat jau saskārušās ar šo nosaukumu SPACER Bra. Iespējams, ka esat padomājušas - “Kas tas tāds, ko nozīmē SPACER?” Ja vienmēr esat domājusi, bet neesat uzzinājusi un iegādājusies, tad pēdējais laiks to izdarīt. Lasiet tālāk, lai uzzinātu vairāk un iepazītu šo patiesi ērto un praktisko materiālu. 

SPACER Bra ir alternatīva jūsu parastajiem, ar porolonu dublētajiem vai plānajiem krūšturiem. Atšķirība slēpjas materiālā SPACER, no kura tiek gatavoti krūštura kausiņi. SPACER ir  īpašs  "elpojošs" materiāls, kas izstrādāts pēc jaunākajām mūsdienu tehnoloģijām. Tā rezultātā krūšturis ir ļoti viegls un gaisīgs. Tas neļauj svīst arī karstās vasaras dienās, lieliski izdalot ķermeņa mitrumu caur materiāla šķiedrām. Tas ir ērts un komfortabls arī lielo izmēru krūšturu nēsātājām, jo neļauj krūtīm sakarst, kas karstā laikā parasti notiek, nēsājot apakšveļu no tradicionāliem materiāliem. Šis materiāls līdzīgi plānam porolonam, ir gaisīgs un mīksts, bet tajā pašā laikā labi tur krūtis. SPACER materiālu parasti formē, kas ir aktuāli, ja vēlaties vilkt pieguļošu apģērbu, jo kausiņš veido dabīgu noapaļotu krūšu siluetu un uz tā nav vīļu, kas varētu būt redzamas zem šāda apģērba.

Apskatiet tālāk redzamo attēlu, lai uzzinātu, no kā sastāv un kā darbojas SPACER materiāls:

Spacer materiāls šķērsgriezumā

Būtiski ir tas, ka SPACER kausiņus drīkst locīt, - tie neburzās! Tieši tāpēc SPACER ir šodienas aktualitāte! Tas ir ideāli priekš ceļojumiem, - lai cik saburzīts tas tiktu izņemts no ceļojuma somas, kausiņš iegūst savu sākotnējo formu un izskatās perfekti. 

Ja Jums šķiet, ka Jūsu ikdienas krūšturim kaut kas pietrūkst, iespējams, ir pienācis laiks pamēģināt ko jaunu un iegādāties kādu no SPACER krūšturiem.

Iegūstiet iespējami maksimālu komfortu un atklājiet, kā ir aizmirst, ka valkājat krūšturi.

 

Bendrinti

Palik komentarą

Komentarai turi būti patvirtinti prieš rodant

NUORODOS:

Valiutos:

Produktas įdėtas į krepšelį:

Jūsų krepšelis:

Subtotal:

Sutinku su perskaitytomis naudojimo sąlygomis, pristatymo politika ir privatumo politika

-->