add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

Mežģīnes nekad nav par daudz!

Mežģīnes nekad nav par daudz!

   Mežģīnes nekad nav par daudz!    

      Tuvojas pavasaris. Tūlīt, pavisam drīz, varēsim plaši atvērt logus un ielaist to savās mājās, garderobē un sirdī. Plaši izplest sajūtu spārnus un doties pretī saulei, mīlestībai un jauniem piedzīvojumiem. Ar pirmajiem saules stariem ir sācies pārvērtību laiks. Laiks, kad vēlamies atbrīvoties no ziemas smagnējuma, atsegt plecus, uzvilkt vieglās vasaras drēbes un, protams, jaunu apakšveļu. Jauno sezonu būtu ieteicams sākt ar garderobes revidēšanu. Apakšveļa tajā ieņem īpašu vietu, jo tā ir vistuvāk mūsu ādai, pirmais, kas mums pieskaras...... Pieskārienam jābūt maigam, patīkamam, skaistam....

      Šogad sezonas aktualitāte ir mežģīņota apakšveļa. Tā piestāvēs drosmīgām un izaicināt mīlošām. Vairāk praktiskām sievietēm piemērota būs apakšveļa no mīkstas mikrofibras, kas rotāta ar smalku izšuvumu mežģīņu rakstā. V.O.V.A. Lingerie kolekcija Exility ir tieši tāda – jūras smilšu krāsā ar vieglu, neuzkrītošu mirdzumu, kas atsauc atmiņā saulainās vasaras novakares, kad jūra spoguļojas sakarsušajās smiltīs.

Kolekcijā tiek piedāvāta trīsstūrformas konstrukcija krūštura kausiņam, kas ir īpaši aktuāla 2023. gada modes tendence. Maigais mikrofibras materiāls , kas vizuāli atgādina zīdu, ir patīkams nēsāšanā un rada viegla pieskāriena sajūtu.

        Savukārt tām, kam patīk etniskie un ģeometriskie motīvi mežģīnēs un audumos, kā arī aktuālais ceriņkrāsas salikums ar gaiši zilo, kas arī ir šī gada aktualitāte, - V.O.V.A. Lingerie piedāvā kolekciju Ethnic. Ērtas formas, vasarīgs krāsu kolorīts, kas atgādina debess juma dažādās nokrāsas, un oriģinālas konstrukcijas, būs lielisks papildinājums katras sievietes apakšveļas krājumos.

Patīkami maigais mežģīņu audums kombinācijā ar plānām mežģīnēm padara apakšveļu gandrīz nemanāmu un ērtu valkāšanā.

     Kolekcijās piedāvātā dažādu konstrukciju krūšturu un biksīšu izvēle, ļaus katrai sievietei atrast sev vispiemērotāko un iekšējām sajūtām atbilstošāko apakšveļu.

Kas cits, ja ne Tu pati, veido sajūtas un noskaņojumu, kas Tevi pavadīs dienas gaitās.

No rīta mostoties, uzvelc savu iemīļoto apakšveļas komplektu un izbaudi katru momentu, ko sniedz šī diena! Lai tie ir tikai pozitīvi momenti!

Dela med sig

Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de dyker upp

PREFERENSER:

Valutor:

Produkten har lagts till i din varukorg:

Din vagn:

Subsumma:

Hyväksyn käyttöehdot, toimitusehdot ja tietosuojakäytännön

-->